Mersin Büyükşehir Belediyesi Avrupa'da Umutlu

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesispor Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda son 8 takım arasına kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesispor Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda son 8 takım arasına kalacaklarına inandıklarını söyledi. Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rus temsilcisi Chevakata Vologda'ya deplasmandaki ilk maçta son üç saniyede yedikleri sayı sonucu 61-59 yenildiklerini anımsattı. Rakibin avantajlı görünmesine karşın her maçın farklı bir atmosferde olacağının altını çizen Özcan, "Maça, konsantrasyonumuz en üst düzeyde başladığımız takdirde kazanıp tur atlayabiliriz. Zorlu rakibimiz karşısında en önemli gücümüz taraftarımız olacak. Avrupa maçlarında bizi en iyi şekilde destekleyen taraftarımızı 22 Ocak Çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonu'na bekliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda son 8'e kalacağımıza inanıyoruz" dedi. Özcan, antrenmanlara bugün başlayacak oyuncuların karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz