Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan Belediyesi’ni 95-74 Mağlup Etti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan Belediyesi’ni 95-74’lük skorla mağlup etti.Mersin...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan Belediyesi’ni 95-74’lük skorla mağlup etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Shavonte Zellous 26 sayı- 5 ribaund- 2 asist ve Erlana Larkins de 16 sayı- 12 ribaund- 6 asistle double double yaptı. Ceyhan Belediyesi’nde ise Carolyn Elizabeth 21 sayı- 4 ribaund ve Kristine Karklina da 13 sayı- 2 ribaund- 5 asistle mücadeleyi noktaladı.

Oyuna hızlı başlayan Ceyhan Belediyesi, Kayla Pederson ve Kristine Karklina ikilisinin sayılarıyla skoru 4-13’e getirdi. Shavonte Zellous’un basketiyle hücumdaki suskunluğunu bozmasına karşın ilk periyotu konuk ekip 18-27 önde tamamladı. İkinci periyotta savunmadaki direncini arttıran ve Larkins ile Zellous ikilisiyle yakaladığı 20-6’lık seriyle Mersin Büyükşehir Belediyesi skoru 38-32 yaptı. Ev sahibi ekip devre sonunda da soyunma odasına 53-36 üstün giden taraf oldu.

Reklam
Reklam

Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, üçüncü çeyreğini 79-50 üstün geçtiği maçtan 95-74 galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: