Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom’u 89-81 Yendi

Beko Basketbol Ligi’nin 29. haftasının ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom’u 89-81 yenerek ligde...

Beko Basketbol Ligi’nin 29. haftasının ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom’u 89-81 yenerek ligde kalma yolunda kritik bir galibiyet elde etti.

Mersin ekibi bu sonuçla ligdeki 8. galibiyetini elde ederken, Ali Karadeniz 22 sayı ile takımının en skoreri oldu. John Prince ise 21 sayı-10 asist ve 7 ribaundla triple-double’a yakın bir performans sergiledi.

Mücadelenin ilk çeyreğinde hücumda fazlasıyla etkili bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, Ali Karadeniz’in 11 sayısı ile ilk 10 dakikalık bölümü 32-23’lük skorla önde tamamladı. İkinci periyotta ise Hazer Avcı’nın dışarıdan bulduğu basketlerle rakibini yakalayan Türk Telekom, devreye sadece 1 sayı farkla 51-50 geride girdi.

Reklam
Reklam

Bu çekişmeyi maç sonuna kadar taşıyan iki ekipten Ankara temsilcisi, final periyoduna 68-71 önde girse de son çeyrekte John Prince’ın başarılı oyunuyla kontrolü eline alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, maçtan 89-81 galip ayrılan taraf oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: