Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Transfer

MERSİN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, Seda Tabakçı'yı transfer etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, Seda Tabakçı'yı transfer etti. Basın sözcüsü Cengiz Ezici, yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından As Osmaniye Gençlik'ten 1,85 metre boyunda forvet pozisyonunda oynayan Tabakçı ile anlaştıklarını belirtti. Takımın yapısına uyabilecek oyuncuyu transfer ettiklerini vurgulayan Ezici, "Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Tabakçı da Mersin'e geldiği için mutlu olduğunu belirterek, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: