Mersin' De Baba İle Kızı 50 Metre Sürüklendi Mersin'de Sele Kapılan Kadını Kurtarma Operasyonu

DHA YURT;MERSİN' DE BABA İLE KIZI 50 METRE SÜRÜKLENDİ MERSİN'DE SELE KAPILAN KADINI KURTARMA OPERASYONU Merkez Yenişehir İlçesi 34'üncü

DHA YURT;MERSİN' DE BABA İLE KIZI 50 METRE SÜRÜKLENDİ

MERSİN'DE SELE KAPILAN KADINI KURTARMA OPERASYONU

Merkez Yenişehir İlçesi 34'üncü Caddesi'nde sabah 09.00 sıralarında işe gitmek için evden çıktığı belirlenen genç kız, babasıyla birlikte şiddetli yağmur nedeniyle sel sularına kapıldı. Kimlikleri belirlenemeyen baba ile kızı, derinliği yaklaşık yarım metreyi bulan suda sürüklendi. Birbirlerine sarılarak hayatta kalmaya çalışan 2 kişi, yaklaşık 50 metre sürüklendi. Akıntının sığ olduğu bir noktada kaldırıma tutunan baba ile kızı, son bir hamleyle kurtuldu.

Reklam
Reklam

1 KADIN DAHA SÜRÜKLENDİ

Merkez Mezitli İlçesi Fatih Mahallesi'nde Bakanlık Caddesi'nde bir kadın sel sularına kapıldı. Saat 11.00 sıralarında suda sürüklenen kadını görenler yardım için suya girdi. 3 kişi kadını suda yakalayıp, atılan ipi beline bağlayarak güçlükle kurtardı.

VALİLİKTEN UYARI

Yoğun yağış nedeni ile Mersin Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle dendi:

"İlimiz genelinde devam eden sağanak yağış ve beraberinde oluşabilecek olumsuzluklar nedeniyle, zorunlu haller dışında vatandaşlarımızın yaya olarak veya özel araçları ile trafiğe çıkmamaları; acil durumlarda ise 112 Acil Çağrı Merkezimizi arayıp bilgi vermeleri, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir."

ÜNİVERSİTE DE TATİL

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliği de sağanak yağış nedeniyle üniversitenin 2 gün tatil edildiğini duyurdu.

Görüntü Dökümü

---------------------

Yolda biriken sel sular

Kadın sel sularının içerisinde

sularına kapılan kadın yerde

Reklam
Reklam

Kurtarmaya çalışanlar

Polisler ve zasıtalar kurtarma çalışması

Kadının beline ip bağlanırken

Kadını sudan çıkarılırken

Haber : -Kamera: Mustafa İNSAN /MERSİN (DHA)

Süre. 01.00 boyut: 44

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: