Mersin Giad Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, her sektörden üyesi bulunan...

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, her sektörden üyesi bulunan derneğin kent adına çok başarılı işlere imza attığını söyledi.

Mersin GİAD’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek yönetimi, üyelerini aileleri ile birlikte hafta sonu düzenlenen kahvaltıda buluşturdu. Yoğun iş temposundan uzak, üyelerin kaynaşması ve birlikteliğin güçlenmesinin amaçlandığı kahvaltıda, üyeler keyifli bir hafta sonu geçirdi. Kahvaltının yanı sıra üyelerin çocuklarına yönelik yapılan etkinlikler de keyifli dakikaların geçirilmesine imkan sağladı. Pamuk Prenses, Çılgın Korsan ve Palyaço'nun eşlik ettiği çocuklar, yüz boyama, çeşitli danslar, oyunlar, sürpriz hediyeli yarışmalar ve balonlar eşliğinde eğlendi.

Reklam
Reklam

Etkinlikte bir konuşma yapan Mersin GİAD Başkanı Alper Gürsoy, her sektörden üyesi bulunan derneğin kent adına çok başarılı işlere imza attığını belirterek, "Birlikte elde ettiğimiz başarıların yanı sıra her üyemiz kendi sektöründe de öncü işlere imza atmaktadır. Çok çalışma, bilgi, birikim ve deneyimin bizlere kazandırdığı başarıların arkasında asıl önemli olan ailelerimizden aldığımız desteklerdir. Mersin GİAD üyeleri ve ailelerine yönelik düzenlediğimiz kahvaltının asıl amacı; zorlu iş yaşamı mücadelemizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen ailelerimizle birlikte bir gün geçirerek, onlara hem teşekkür etmek hem de üyeler ve aileleri arasındaki kaynaşmayı artırmak" dedi.

Gürsoy, Mersin GİAD üyelerinin ve ailelerinin düzenlenecek organizasyonlarla bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: