Mersin Hentbol'da Hedef Yarı Final

MERSİN (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, Türkiye Kupası rövanş maçında Trabzonspor'u mağlup ederek yarı finale çıkmak istiyor.

MERSİN - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, Türkiye Kupası rövanş maçında Trabzonspor'u mağlup ederek yarı finale çıkmak istiyor. Sportif Direktör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 puanla ligin 4. sırasında yer alan takımın daha başarılı sonuçlara imza atacağını söyledi. Ligde 6 galibiyet ve bir mağlubiyetleri bulunduğunu hatırlatan Özoğlu, genç oyunculardan oluşan takım olmalarına karşın iyi sonuçlar aldıklarını, Hırvat antrenör Sinisa Markota'nın katkısıyla takımın çıkış yakaladığını kaydetti. Savunma ve hücum anlamında takımın performansından memnun olduklarını belirten Özoğlu, "Yeditepespor karşısında iyi mücadele örneği ortaya koyarak ligde altıncı galibiyetimizi aldık. Kötü sonuçlar almıyoruz ancak dikkat etmemiz gereken şeyler var. Hatalarımızı en aza indirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenörümüz Sinisa artık Türk hentbol takımlarını analiz etti. Takımın neler yapması gerektiği konusunda stratejisini ortaya koydu. Bundan sonra daha başarılı sonuçlar alacağımızı ümit ediyorum" dedi. Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını vurgulayan Özoğlu, şöyle devam etti: "Erkekler Türkiye Kupası 2. tur 2. maçında Trabzonspor ile karşılaşacağız. Trabzonspor, ligin güçlü takımlarından biri. İlk maçı 32-28 kazandık. Rakiplerimizi hafife almadan mücadele etme anlayışını bu maçta da yürüteceğiz. İnşallah bu maçta da galip gelen taraf oluruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kalecimiz Victor haricinde sakatlığı bulunan oyuncumuz yok. Onun da maç saatine kadar iyileşeceğini düşünüyoruz. Deplasmanda oynayacak olmamız dezavantaj ama bu bizi durdurmaya yetmez. Hakemler maçın kırılma anlarında doğru karar verirse maçın galibi biz oluruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: