Mersin için tarihi bir maç

Yıllardan sonra Mersin önemli bir maça ev sahipliği yapacak.

Günde yaptığı tek idmanla zorlu karşılaşmaya hazırlanan futbolculara, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’dan müjde geldi. Ali Kahramanlı, Fenerbahçe maçı öncesinde futbolculara 3 Milyon TL ödeme yaptıklarını açıkladı. Süper Lig’e çok önemli bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Kahramanlı, Fenerbahçe’yi yenerek bu çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

“MERSİN İÇİN TARİHİ BİR MAÇ”
Tam 29 yıl sonra Mersinlilerin büyük bir karşılaşma izleyeceğini ifade eden Kahramanlı, “Yıllardan sonra Mersin önemli bir maça ev sahipliği yapacak.

Reklam
Reklam

Biz Fenerbahçelileri en iyi şekilde ağırlayacağız. Karşılaşmanın da Fair – Play çerçevesinde oynanması en büyük dileğimiz. Hem Mersinli taraftarlar hem de Fenerbahçeli taraftarların duyarlı olacağından şüphemiz yok. Biz taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak maçtan galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz