Mersin İdman Yurdu: 1 - İstanbul BBSK: 0

Stad: Tevfik Sırrı Gür Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Akal, Emin YıldırımMersin İdman Yurdu: Şehiç, Boum,...

Stad: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Akal, Emin Yıldırım
Mersin İdman Yurdu: Şehiç, Boum, De Souza, Nduka, Ben Yahıa, Mustafa Sarp, Mustafa Keçeli, Aydın, Hakan Bayraktar, Culio, Mert Nobre
İstanbul BBSK: Eduardo, Metin, Zeki, Ekrem, Geraldes, Cihan, Doka, Holmen, Gökhan, Kamil, Webo
Gol: Dk. 23 Mert Nobre (Mersin İdman Yurdu)
Sarı kartlar: Dk. 17 Ben Yahia (Mersin İdmanyurdu), Dk. 45 Metin (İstanbul BBSK)

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu, konuk ettiği İstanbul BBSK karşısında ilk yarıyı Mert Nobre'nin golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

2. dakikada sol kanattan gelişen Mersin İdman Yurdu atağında ceza sahası içinde topla buluşan Nduka topu Mert Nobre'nin önüne bıraktı. Mert Nobre'nin vuruşunda top kaleci Eduardo'da kaldı.

12. dakikada organize gelişen Mersin İdman Yurdu atağında orta alanda topu alan De Souza Ben Yahia ile paslaşmasında topu ceza sahası içinde bulunan Nduka'ya verdi. Kaleci Eduardo, Nduka'dan önce davranarak topa sahip oldu.

23. dakikada sol kanatta Culio, De Souza paslaşmasında De Souza'nın ceza sahasına ortasında Mert Nobre mükemmel bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1 - 0.

25. dakikada İstanbul BBSK'nden Gökhan'ın ortasında kaleci Şehiç topu uzaklaştıramadı. Webo'nun topa vuruşu auta çıktı.

Maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: