Mersin İdman Yurdu: 1 - Kayserispor: 2

Stad: Tevfik Sırrı GürHakemler: Volkan Bayarslan, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluMersin İdman Yurdu: Şehiç 4, Boum...

Stad: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Volkan Bayarslan, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Mersin İdman Yurdu: Şehiç 4, Boum 3, Stepanov 3, Ivan De Souza 4 (Dk. 46 Nduka 4), Ben Yahıa 4, Mustafa Keçeli 4, Murat Erdoğan 3 (Dk. 72 Mustafa Sarp 3), Hakan 3, Serkan 4 (Dk. 46 Ömer 4), Culio 4, Mert Nobre 5
Kayserispor: Ertuğrul 7, Steınsson 8, Malik Fathı 6, Tolga 6, Eren 6, Sefa 6 Dk. 80 Ömer Bayram 6), Bobo 6, Rıveros 7, Mouche 8(Dk. 90 Diop?), Cleyton 7, Salih 6 (Dk. 74 Okay 6)
Goller: Dk. 19 Cleyton Dk. 77 Steinson (Kayserispor), Dk. 53 Mert Nobre (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kartlar Dk. 26 Boum (Mersin İdman Yurdu), Dk. 80 Bobo (Kayserispor)

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında karşı karşıya gelen Mersin İdman Yurdu ile Kayserispor mücadelesini konuk Kayserispor 2 - 1 kazandı.

53. dakikada sağ kanattan Culio'nun ortasında Nduka'nın vuruşunda top üst direkten döndü arka direkte topla buluşan Mert Nobre'nin vuruşunda top ağlarla buluştu: 1 - 1.

57. dakikada Mouche'nin ceza sahası çizgisine kadar getirdiği top Bobo'da kaldı. Bobo'nun dönerek vurduğu top daha sonra kaleci Sehiç'te kaldı.

66. dakikada Mouche orta sahadan aldığı topla rakip ceza sahası içine kadar geldi. Kaleci ile karşı karşıya gelen Mouche'nin vuruşunda top direğe çarptı.

73. dakikada Sefa Mersin İdman Yurdu ceza sahası içinde topuk pası ile topu Cleyton'un önüne bıraktı. Cleyton'un vuruşunda kaleci Sehiç gole izin vermedi.

77. dakikada Kayserispor öne geçti. Bu dakikada Mouche'nin köşe vuruşunda ön direkte topa kafa ile vuran Steinson takımının ikinci golünü kaydetti: 1 - 2.

88. dakikada Ben Yahia'nın kullandığı serbest vuruş kaleci Ertuğrul'un kucağında kaldı.

Reklam
Reklam

Maç Kayserispor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: