Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe Maçına Kilitlendi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçından...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçından puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin oldukça zorlu bir rakip olduğunu dile getirerek, ancak takımlarına güvendiklerini ve İstanbul'dan puanlarla dönmeyi amaçladıklarını söyledi.

Rakiplerinin güçlü bir kadroya sahip, sahasında da daha iyi top oynayan bir ekip olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Onların da bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Biz takımımıza güveniyoruz. Maçın seyircisiz olması da belki bize bir avantaj olabilir. Bunun yanında geçtiğimiz 2 haftayı, milli maçtan dolayı tatil olması nedeniyle iyi değerlendirdik. Takımımız kendi tesislerinde son iki haftada iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Uyum sorunu da böylelikle yavaş yavaş giderildi" dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile Brezilyalı futbolcu Alex arasında yaşananların kendileri açısından avantaj olup olmadığı yönündeki bir soruyu da yanıtlayan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Bu konular Fenerbahçe'nin kendi iç sorunu. Bu bizi çok ilgilendirmiyor. Tabi ki, bu durum bir etken olabilir ama biz sahaya çıkıp işimize bakacağız. Biz deplasmanda daha iyi oynayan bir ekibiz. Öyle umut ediyorum ki, Fenerbahçe deplasmanından da puanlarla döneceğiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: