Mersin İdman Yurdu İstikrar Arıyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda, haftalar sonra gelen 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.Ligde...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda, haftalar sonra gelen 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Ligde 13 haftada 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle istikrarsız bir tablo çizen ve elde ettiği 12 puanla 16. sırada yer alan Mersin İdman Yurdu, Kardemir D.Ç. Karabükspor galibiyeti ile moral bulurken, alt sıralardan kurtulma çabası veriyor. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA'ya yaptığı açıklamada, Karabükspor galibiyetinin kendileri açısından bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Bu maçın önemini bilerek sahaya çıktıklarını vurgulayan Kahramanlı, "Ligde bulunduğumuz pozisyon itibariyle Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı mutlaka kazanmamız gereken bir müsabakaydı. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Herkes takımı destekledi, herkes istekliydi ve herkes bu galibiyeti bekliyordu. Bu isteği, bu arzuyu sahaya yansıtmasını da bildik. Almamız gereken bir maçtı ve netice itibariyle 2-1 kazandık" dedi.

Reklam
Reklam

Haftalar sonra gelen 3 puanla ligdeki 2. galibiyeti aldıklarını hatırlatan Kahramanlı, "Bu galibiyetle az da olsa nefes aldık. Futbolcularımızın üzerlerindeki baskıyı atmaları ve o psikolojiyi kırmaları gerekiyordu. Taraftarlarımıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti hak ettik. Bundan sonra 4 hafta kaldı. Bu 4 hafta bizim için çok önemli. Oynayacağımız takımlar bizim gibi sıkıntılı takımlar. Önümüzde bir Antalyaspor maçı var. Rakip ligde güzel bir hava yakalamış durumda ve sahaya rahat bir şekilde çıkacaklar. Ancak bizim şiddetle puan ya da puanlara ihtiyacımız var ve biz Antalya'dan puanla dönmek istiyoruz. Sonraki 3 maçımızdan da mutlaka puanlar çıkarmamız gerekiyor ve çıkaracağımıza inanıyorum. İlk yarıyı tehlikeli bölgeden uzaklaşmış şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kahramanlı, ligin devresini tamamladıktan sonra takımdaki belli mevkilere takviyeler yapmak istediklerini de belirterek, 2 ya da 3 oyuncu almayı düşündüklerini, bu konuyla ilgili teknik heyetin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: