Mersin İdman Yurdu Oyuncuları Laktat Testinden Geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdman Yurdu laktat...

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdman Yurdu laktat testinden geçti.

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Mersin İdman Yurdu kampın 7’inci gününe sabah antrenmanı ile devam etti. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma koşusu ile başladı. Strecing ve adaptasyon çalışmasının ardından, 15 dakika mml koşusu yapıldı. Ana bölümde ise Core Training yapan futbolcular antrenmanı soğuma egzersizleriyle sonlandırdı. Ayrıca hafta sonu futbolcuların laktat testinden geçtiği bildirildi. İzmir'den gelen özel bir ekibin uyguladığı testte futbolcuların üst düzey efor harcadığı görüldü. 3 grup halinde yapılan testte alınan numunelerden, futbolcuların kanındaki laktik asit seviyesi takip edilecek ve elde edilen verilerden kondisyon durumları ve dayanıklılık kapasitesi belirlenecek. Çıkan sonuçlar doğrultusunda futbolcuların eksik yönleri için bireysel performans arttırmaya yönelik programlar uygulanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: