Mersin İdman Yurdulu futbolcular: İkinci yarı pozisyonları değerlendiremedik

Mersin İdman Yurdu'nun futbolcularından Mustafa Keçeli ve Moritz, Fenerbahçe karşısında ikinci yarı iyi oynamalarına rağmen...

Mersin İdman Yurdu'nun futbolcularından Mustafa Keçeli ve Moritz, Fenerbahçe karşısında ikinci yarı iyi oynamalarına rağmen girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Mustafa Keçeli, ilk yarı Fenerbahçe karşında kendilerine yakışmayan bir oyun oynandıklarını söyledi. Tecrübeli savunma oyuncusu "İkinci yarı toparlanmasını bildik. Durumu 2-2'ye getirebilirdik. Ancak mağlup olduk. Bu kadar aksiliklerin olduğu bir sezonu ilk kez yaşıyoruz. Üst üste 6. mağlubiyet aldık. Sürekli sakatlar var. Bizim için sezon yeni başladı diyebiliriz. Alacağımız birkaç galibiyetle sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Moritz de, ilk yarı kötü futbol oynadıklarını ancak ikinci yarı toparlandıklarını kaydetti. Moritz, "İkinci yarı iyi oynayan taraf bizdik. Ancak maalesef puan alamadık. Zor bir durumdayız. 6 maçta sıfır puan aldık. Perşembe günü Beşiktaş ile maçımız var. Bu maçtan puan almak istiyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz