Mersin İdman Yurdu'nda Galibiyet Sevinci

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda, bu sezon alınan ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.Kulüp...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda, bu sezon alınan ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, İHA'ya yaptığı açıklamada, ligdeki 8 haftada hiç galibiyet alamadıklarını ve 5 beraberliklerinin bulunduğunu hatırlatarak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin kendileri açısından bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Dün oynanan maçın son derece önemli olduğunu vurgulayan Kahramanlı, rakiplerinin iyi bir kadroya sahip güçlü bir ekip olduğunu ifade ederek, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için son derece önemliydi. Futbolcularımız da bu bilinçle sahaya çıktı. Karşılaşmanın kendi sahamızda olması, oyuncularımızın inancı ve taraftarlarımızın desteği bize bu sezon ilk galibiyeti getirdi. Çok şükür şeytanın bacağını kırdık. Bizim için önemli bir galibiyet oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Bu galibiyetle psikolojik olarak moral bulduklarını, futbolcuların Mersinlilere ikinci bir bayramı yaşattığını söyleyen Kahramanlı, "Emeği geçen herkesi kutluyorum, futbolcularımı kutluyorum. Kendimize geldik, moral bulduk, güven kazandık. Bundan sonraki süreçte daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Önümüzde Beşiktaş ve Galatasaray maçları var. Bu inanç ve azimle oynadığımız sürece, içeride veya dışarıda fark etmez daha başarılı sonuçlar alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti bizim için kırılma noktası oldu. Çıkışımız devam edecek" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: