Mersin İdman Yurdu'nda Sezon Hazırlıkları

MERSİN (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, Ankara Kızılcahamam'daki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı.

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, Ankara Kızılcahamam'daki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımının ikinci etap kamp çalışmasının son antrenmanını bu sabah yaptığını söyledi. Futbolcuların, 2 günlük aranın ardından üçüncü etap kamp çalışmaları için Ankara'da toplanacağını kaydeden Kahramanlı, 15 gün sürmesi planlanan kampın ardından hazırlık çalışmalarına Mersin'de devam edeceklerini belirtti. Çalışmaların verimli geçtiğine dikkati çeken Kahramanlı, "Futbolcuların ve teknik heyetin motivasyonu oldukça üst seviyede. Takım olma bilinci de oluşmuş durumda. Bu durum da bizim adımıza oldukça sevindirici. Zaten takımın iyi hale geldiğini hazırlık maçlarında alınan sonuçlarla da görüyoruz" dedi. Kamp döneminde eksiklikleri görme imkanı yakaladıklarını belirten Kahramanlı, şunları kaydetti: "Forvet hattına takviye yapmamız gerektiğini gözlemliyoruz. Zaten bu konuda 2-3 isimle temas halindeyiz. Zannediyorum en kısa sürede teknik heyet ve transfer komitemiz bu işi bitirecektir. Forvete takviye yapıldığında takımda bir eksiklik kalmayacak gibi. Ama bunun kararını hocamız verecek. Eğer ihtiyaç oluşursa başka transferlerde yapılabiliriz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: