Mersin İdmanyurdu, Delev Ile Yollarını Ayırıyor

Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, 2015 yılına kadar sözleşmesi devam etmesine rağmen kampa katılmayan oyuncusu Spas Delev

Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, 2015 yılına kadar sözleşmesi devam etmesine rağmen kampa katılmayan oyuncusu Spas Delev ile yollarını ayırıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Davraz'daki kamp programına günde çift idman yaparak devam ettiğini söyledi.

9 Temmuz'da top başı yapan takımın kamp çalışmalarını oldukça verimli geçirdiğini ifade eden Kahramanlı, geçen sene Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımından transfer ettikleri Bulgar golcü Spas Delev'le ilgili sorun yaşadıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Kahramanlı, şöyle konuştu:

"2015 yılına kadar sözleşmesi devam eden Delev, henüz kamp programımıza katılmadı. Katılıp katılmayacağına ilişkin de yönetim kurulumuza herhangi bir açıklama yapmadı. Bu kapsamda biz de bu saatten sonra Delev'in takımımızda yer almaması gerektiğine karar verdik. Kulübümüzün avukatları aracılığıyla UEFA ve TFF'ye durumu aktardık. Kendisine gerekli cezanın verilmesi için elimizden geleni yapacağız."

Muhabir: Kerem Kocalar/Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: