Mersin İdmanyurdu: "galibiyet Özgüven Getirecek"

Mustafa İNSAN/MERSİN, 2-0 kaybettikleri Torku Konyaspor maçı öncesinde soyunma odasındaki olumlu havanın sahaya yansıtılamadığını ifade eden Bülent Korkmaz, şöyle dedi: "İstediğimiz

Mustafa İNSAN/MERSİN, 2-0 kaybettikleri Torku Konyaspor maçı öncesinde soyunma odasındaki olumlu havanın sahaya yansıtılamadığını ifade eden Bülent Korkmaz, şöyle dedi:
"İstediğimiz oyunu oynayamadık. Mağlup olduk. Sorumluluk bana ait. Mazeretleri geride bıraktık. Klasik bir laf ama önümüzdeki maçlara bakmak gerekir. Deplasmanda kaybetmemek gerekir. Kazanırsanız çok daha iyi olur. Şimdi onun için uğraşıyoruz. Oyuncuların tavrından memnunum. Onlar da çok üzülüyorlar. En kısa zamanda en iyisini yapacaklarına inanıyorum. Galibiyet geldiği zaman özgüven kendinden gelecek. Takım kendine inanıyor. Oyuncular bir galibiyetle daha iyi olacaklarını söylüyorlar. Bunu Sivas maçında gerçekleştirmeye çalışacağız."
Milli maç nedeniyle verilecek aranın takımın çalışması açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Bülent Korkmaz, "6 haftada 16 gol yiyen takımda rotasyon düşünüyor musunuz" sorusuna da şu cevabı verdi:
"Takım geçen sene de çok gol yedi ama karşılığını da verdi. Önde çok önemli etkili oyuncularımız var. Welliton en son maça iyi değildi. Kendisi de söyledi. Takım savunması yapamadan takım hücumuna geçemezsiniz. Gol yemezseniz gol atarsınız. Servet takıma çok geç katıldı. Bireysel çalışıyor ama takım çalışması farklıdır. Servet’in önderliğinde çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: