Mersin İdmanyurdu Galibiyette Kararlı

MERSİN (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda yönetim kurulu üyesi Hikmet Kaya, Denizlispor maçından 3 puan almak istediklerini bildirdi.

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda yönetim kurulu üyesi Hikmet Kaya, Denizlispor maçından 3 puan almak istediklerini bildirdi. Kaya, yazılı açıklamasında, zor geçmesini beklerdikleri 90 dakika sonunda gülen tarafın kendileri olacağını savundu. Futbolcuları, şimdiye kadar gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Kaya, şunları kaydetti: "Hiçbir koşul, Denizlispor maçından 3 puan almamızın önüne geçemeyecek. Hepimiz, kazanmayı çok isteyen ve kaybetmeyi kabullenemeyen bir karaktere sahibiz. Mersin İdmanyurdu’nun başarısı için hep birlikte çabalıyoruz. Zafer için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Denizlispor karşılaşmasında futbolcularımız rakibe üstünlüklerini kabul ettirip, 3 puanı alacaktır. Taraftarlarımızdan, önceki maçlardan daha gür ve coşkulu şekilde destekte bulunmalarını bekliyoruz. Tribünlerden 'kırmızı-lacivert' seslerinin yankılanması gerekiyor. Takımımız ancak taraftardan aldığı güç ve destekle hedefine emin adımlarla ilerleyecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: