Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı:"Önümüzdeki Bir Kaç Hafta Içerisinde Çokdaha Iyi Bir Takım Göreceksiniz"

Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu'nda kulüp başkanı Ali Kahramanlı, "Önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde çok daha iyi

Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu'nda kulüp başkanı Ali Kahramanlı, "Önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde çok daha iyi bir takım göreceksiniz" dedi.

Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Orduspor ile yapılan maçta takımın performansını "Çok iyi olmadığımız gibi, çok da kötü oynayan bir durumumuz yoktu" diye nitelendirdi.

Golsüz biten maçtan 1 puan alabildiklerini hatırlatan Kahramanlı, "Yenemiyorsanız, yenilmemek de önemli. Bu anlamda dün 1 puan elde eden takımımızı kutluyorum. Daha iyisini de yapabilirlerdi. Ama bildiğiniz gibi başta uyum sorunu olmak üzere bazı sıkıntılarımız var" dedi.

Reklam
Reklam

Kahramanlı, dünkü maçta uyum sorununun ardından en büyük eksikliklerinin sakat ve cezalı oyuncuların bulunması olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde çok daha iyi bir takım göreceksiniz. Çünkü her şeyden önce, uyum sorununu aşmış, hocamızın da dediği gibi kadronun neredeyse yarısını kullanamadığımız futbolcularımızın durumu düzelecek. Ardından çok daha iyi bir takım görüntüsü çizebilen kulüp haline geleceğiz" diye konuştu.

Gelecek hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Kahramanlı, "Sivasspor, takımda çok büyük değişiklikler yapmayan, güçlü bir ekip. Ama biz de iyi kadro kuran bir takımız. Bu yüzden önümüzdeki hafta çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: