Mersin İdmanyurdu Taraftarının Protestosu

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlarının yüksek olduğu gerekçesiyle yönetime tepki gösteren taraftarlar, maça girmeme protestosunu sürdürecek.

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlarının yüksek olduğu gerekçesiyle yönetime tepki gösteren taraftarlar, maça girmeme protestosunu sürdürecek.

1992 Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Güney Kale Arkası Şeytanlar Grubu adına konuşan Kemal Tepebaş, düzenlediği basın toplantısında, taraftar grubu olarak şehirde yaşayan ve herhangi bir maç biletine 75 lira vermeyecek tüm şehrin insanlarının yanında yer almayı, maçta bulunmaktan çok daha onurlu bulduklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun ana varlık sebebinin Mersin halkı olduğunu ifade eden Tepebaş, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Mersin İdmanyurdu yöneticileri çok iyi bilmeliler ki, Mersin şehrini karşısına alarak Mersin İdmanyurdu yönetilmez. Tribünleri müşteri olarak görerek, ne zaman talep yükselse fiyatları yükselten zihniyetin oyuncağı olmadığımızın bilinmesini istiyoruz. Her şartta ve koşulda Mersin İdmanyurdu'nun ve şehrin yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Mersin İdmanyurdu'nu gerek içeride gerekse dışarıdaki maçlarında desteklemenin bu şehre sahip çıkmanın bir gerekliliği olduğunu düşünüyoruz. Protestomuzu bundan sonraki maçlarda da sürdüreceğiz. Yöneticilerin tüm maçlarda protesto edilmesinin sadece grubumuzca değil, tüm tribünlerce verilemesi gerek bir mücadele olacağını düşünüyoruz."

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: