Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor maçı Lig Tv'den canlı izlenebilecek

Mersin İdmanyurdu Trabzonspor'u bu akşam sahasında ağırlayacak. Ligin 8. haftasında oynanacak Mersin İdmanyurdu Trabzonspor karşılaşması Lig Tv'den canlı izlenebilecek.

Bu akşam Mersin İdmanyurdu Trabzonspor ile karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 8. haftasında Mersin İdmanyurdu Trabzonspor ile Mersin Arena'da karşılaşacak. Lig Tv'den canlı izlenebilecek karşılaşma bu akşam saat 20.00'de oynanacak. Zorlu karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Asım Yusuf Öz ve Fevzi Demirhan ise yardımcı hakem olarak maçta görev yapacaklar. Dileyenler Mersin İdmanyurdu Trabzonspor maçını Mynet Spor'dan canlı anlatımla takip edebilecekler.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

TRABZONSPOR 3 MAÇTIR KAYBEDİYOR

Sezon başında ErsunYanal'ın yerine Shota Arveladze'yi göreve getiren ve nokta transferlere imza atan Trabzonspor, lige bomba gibi başladı. İlk dört maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alan ardından oynadığı maçlardan ise istediği sonuçları alamadı. Galatasaray ile başlayan mağlubiyet serisi Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçları ile devam etti. Bu karşılaşma ile birlikte Trabzonspor 3 maçlık mağlubiyet serisine de son vermeyi amaçlıyor.

ONUR KADRODA YOK

Trabzonspor'da son antrenmanda sağ dizinde ağrı hisseden kaleci Onur Recep Kıvrak Mersin İdmanyurdu karşısında riske edilmeyecek. Onur'u yerine bu maçta kaleyi Esteban koruyacak. Öte yandan sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici, Alper ve Uğurcan'da Mersin İdmanyurdu kafilesinde yer almıyor. Son olarak tedavisinden dolayı antrenmanlara katılamayan Dame N'Doye de bu maçın kadrosuna alınmadı.

ERKAN CEZALI

Torku Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Erkan Zengin, takımla birlikte Mersin'e götürüldü. Erkan Zengin'in yokluğunda sol kanatta Yusuf Erdoğan'a görev verilmesi bekleniyor. Öte yandan maç kadrosunda yer alan Gineli yıldız Kevin Constant'ın ise oynayıp oynamayacağına maç saatinden önce yapılacak kontrollerin ardından karar verilecek.

Reklam
Reklam

SHOTA ARVELADZE: EN SON İSTEYECEĞİM ŞEY SAYGIYI KAYBETMEK

Trabzonspor teknik direktörü Shota Arveladze, Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Gürcü teknik adam açıklamasında, "Belli ki bu durum birilerini oldukça rahatsız ediyor ve kartopu çığa dönüşmeden durdurulmaya çalışılıyor ancak biz sahnelenmek istenilen oyunun parçası olmayacağız. Kendimiz olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda ilerlemeye engel teşkil ettiğimiz düşüncesi oluştuğu takdirde, fedakarlıktan kaçmayacağımızın da bilinmesi, görevimize huzurlu bir şekilde devam etmemizi sağlayacaktır. Hayattan isteyeceğim en son şey burada kazandığım sevgi ve saygıyı kaybetmek olacaktır" ifadelerini kullandı.

MERSİN İDMANYURDU GALİBİYET ARIYOR

Sezon başında Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük pozisyonuna Mesut Bakkal'ı getiren Mersin İdmanyurdu istedikleri sonuçlar alınamayınca tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırdı ve Bülent Korkmaz'a takım emanet edildi. Geçen yıl oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Mersin İdmanyurdu'nda bu yıl o havadan eser yok. Ligin geride kalan 7 haftasında 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alabilen Akdeniz temsilcisi Trabzonspor'u kötü sonuçlar aldığı bu dönemde ilk galbiyetini almayı hedefliyor. Sivasspor ile birlikte ligin galibiyetsiz iki takımından biri olan Mersin İdmanyurdu bu maçta galip gelerek moral ve inanç kazanmak istiyor.

Reklam
Reklam

BÜLENT KORKMAZ: MAÇI KAZANACAĞIZ

Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu teknik patronu Bülent Korkmaz, rak"Onlar da kazanmak isteyecekler ama biz sabırlı, kontrollü olacağız ve maçı kazanacağız" dedi. Genç teknik direktör açıklamasında, "Zor bir maç ama takım halinde oynadığımız zaman özellikle top rakipteyken takım savunmasını iyi yaptığımız zaman önde çok etkili iyi oyuncularımız var. Onların bireysel yetenekleriyle maçı kazanmak önemli. Bu hafta bunu göreceğimize inanıyorum. Kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. Trabzonspor da son 3 maçtır kazanamıyor. Onlar da kazanmak isteyecekler ama biz sabırlı, kontrollü olacağız ve maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

15. RANDEVU

Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu, Mersin'de yapacakları maçla ligde 15. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında oynanan 14 karşılaşmada Trabzonspor'un 7, Mersin İdmanyurdu'nun ise 2 galibiyeti bulunuyor. Taraftarlar, 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerin 22 golüne, Mersin temsilcisi 8 golle yanıt verebildi.

Reklam
Reklam

MERSİN'DE 1 YENİLGİ

Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu deplasmanında sadece 1 yenilgi aldı. 1976-77 sezonunda oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonraki karşılaşmalarda 4 beraberlik ve 2 galibiyet elde etti. Karadeniz ekibi, Mersin deplasmanında geçen sezon 5-1 galip gelerek bugüne dek iki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti elde eden taraf oldu.

MERSİN İDMANYURDU - TRABZONSPOR

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

STAT: Mersin Arena

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Fevzi Demirhan

MERSİN İDMANYURDU: Muammer Yıldırım, Servet Çetin, Serkan Balcı, Gökçek Vederson, Milan Mitrovic, Loret Sadiku, Abdul Khalili, Güven Varol, Murat Ceylan, Wellington, Prejuce Nakoulma

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

TRABZONSPOR: Esteban Alvarado, Carl Medjani, Mustafa Yumlu, Luis Pedro Cavanda, Douglas Teixeira, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Sefa Yılmaz, Marko Marin, Kevin Constant, Oscar Cardozo

Reklam
Reklam

TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze