Mersin İdmanyurdu ve Kahramanlı Grup’tan Somali’ye 2 TIR yardım

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile Kahramanlı Grup son günlerde açlıkla karşı...

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile Kahramanlı Grup son günlerde açlıkla karşı karşı kalan Somali için 2 TIR gıda yardımında bulundu.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı ve Kahramanlı Grup’un yönetim Başkanı Ali Kahramanlı yönetim kurulu üyeleri ile şirket binasında düzenlediği basın toplantısında Somali’de insanların açlık ve kuraklıkla karşı karşıya kaldıklarına dikkat çekti.
Buralara yardım etmenin dili, dini ırkı ne olursa olsun bir insanlık görevi olduğuna işaret eden Kahramanlı, “Bu sorumluluk gereği Mersin İdmanyurdu ve Kahramanlı Gurup olarak hazırladığımız iki TIR’ı buradan çıkarmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.
İçinde çocuk maması, süt tozu, bisküvi, şeker, pirinç ve yemeklik yağ bulunun 2 TIR dolusu yaklaşık 42 ton ağırlığındaki gıdayı Mersin Limanında Kızılay ekiplerine teslim edeceklerini ifade eden Kahramanlı gıda maddelerinin buradan ise gemi ile Somali’ye gideceği bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz