Mersin İdmanyurdu'na Destek Arayışları

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'na destek arayışları sürüyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'na destek arayışları sürüyor.

Şimdiye kadar bazı belediye ve sivil toplum örgütlerine destek çağrısında bulunmak için ziyaret gerçekleştiren Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı başkanlığındaki heyet, son olarak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi'ni ziyaret etti.

Kahramanlı, buradaki konuşmasında, takımın zorlu ve başarılı sezonları geride bırakarak Spor Toto Süper Lig'e kadar yükseldiğini söyledi.

Bugün kazanılan başarıların elde edilmesi için yönetim kurulunun gerek zaman gerekse maddi anlamda hemen her konuda fedakarlıkta bulunduğunu anlatan Kahramanlı, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Dışarıdan bakıldığında Mersin'in hep olumsuz yönleri görünüyordu. Mersin İdmanyurdu sayesinde bu görüntüyü büyük oranda değiştirdik. Mersin'de kardeşliğe, birlik ve beraberliğe katkıda bulunuyoruz. Ama bu yeterli değil. Geçmişte elde ettiğimiz başarıları yine başarabiliriz. Süper Lig'de forma giyen takımımız neden daha iyi yerlere gelmesin- Bugünden daha iyi olmak için herkesin desteği lazım. Bu kapsamda sivil toplum örgütlerinin yanı sıra oda ve borsaları ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerden de şimdiye kadar çok önemli ve olumlu tepkiler aldık. Bizim artık tesisleşmeye, kendi altyapımızda iyi oyuncular yetiştirip transfer etmeye ihtiyacımız var. Bu noktada da MÜSİAD'da bir araya gelen başarılı işadamlarımızın bize öncülük etmesi lazım."

MÜSİAD Şube Başkanı Özkaya ise, Mersin İdmanyurdu'nun şehrin takımı olduğunu, bu yüzden herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ifade etti.

Dernek olarak geçen yıl tüm üyeleriyle kombine bilet satışlarına destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Özkaya, bu yıl da benzeri bir çalışma yapılabileceğine dikkati çekerek, takıma destek olmaya çalışacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Kerem Kocalar/

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: