Mersin İdmanyurdu’nda büyük sevinç

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor’u 2-0 yenen Mersin İdmanyurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp Başkanı Ali...

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor’u 2-0 yenen Mersin İdmanyurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı takımın eski günlerine dönmeye başladığını söylerken Vali Hasan Basri Güzeloğlu, terinin son damlasına kadar mücadele eden takımın galibiyeti hak ettiğini vurguladı.
Kahramanlı yaptığı açıklamada Gaziantepspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin kendilerine moral ve motivasyon olarak döndüğünü kaydetti. Güçlerini sahaya tam olarak yansıtamamaktan yakınan Kahramanlı, her geçen gün oturan takımın gelecek açısında umut vaat ettiğini söyledi.
4 maçta 9 puan almalarının kendileri açısından önemli bir başarı olduğunu ifade eden Kahramanlı kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Birkaç maçta aldıkları galibiyetlerin kendileri için yeterli olmadığının altını çizen Kahramanlı şöyle devam etti:
“Önemli olan bunu uzun vadeye yayabilmek. Çünkü futbol uzun soluklu bir iş. Bunun için Gaziantep karşısında aldığımız 3 puan sevincini bir kenara bıraktık. Önümüzdeki hafta deplasmanda yapacağımız Kayserispor maçını düşünüyoruz. Bu maçın hazırlıklarına da yarından itibaren başlayacağız.”

Reklam
Reklam

VALİ GÜZELOĞLU: TERİMİZİZN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE ETTİK
Vali Hasan Basri Güzeloğlu’da takımın son haftalarda yakaladığı çıkış nedeniyle kutladı. Mersin İdmanyurdu’nun ligin 3’üncü haftasında deplasmanda, Medical Park Antalyaspor’u 2-1, bu hafta ise evinde Gaziantepspor’u 2-0’lık sonuçla geçmesinin il adına büyük bir başarı olduğunu ifade eden Güzeloğlu şunları kaydetti:
“Baştan sona, önde götürdüğümüz Gaziantepspor müsabakasında, terimizin son damlasına kadar mücadele ettik. Galibiyeti de tam anlamıyla hak ettik. Mersin valisi olarak, Mersin İdman Yurdu’na başından beri güvendiğimizi, desteklediğimizi söylemiştim.
Bu çizginin sürmesini arzulamaktayım. Futbolcularımız saha dışındaki dostluklarını, saha içerisine de yansıttıklarında, bu başarıların devamı gelecektir. Tüm bunların yanında, Mersinlilerin takımına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Mersin İdman Yurdu'muzun yönetim, teknik ekip ve futbolcularını kutluyor,başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz