Mersin İdmanyurdu'nda İki Acı Kayıp

Mersin İdmanyurdu'nun efsane kaptanlarından Alp Sümeralp ile eski yöneticilerinden Asım İlba, gözyaşları arasında toprağa verildi.Futbolculuğu...

Mersin İdmanyurdu'nun efsane kaptanlarından Alp Sümeralp ile eski yöneticilerinden Asım İlba, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Futbolculuğu döneminde hiç kırmızı kart görmeyerek centilmenliği ve efendiliği ile tanınan Alp Sümeralp, perşembe günü kanser tedavisi gördüğü Adana Acıbadem Hastanesi'nde 75 yaşında hayatını kaybetti. 'Futbolun efendisi' olarak tanınan, 'kaptan' lakaplı Sümeralp için bugün Müftü Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Mersin İdmanyurdu'nun eski başkanlarından Kaya Mutlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yürekli, Teknik Direktör Hakan Kutlu, eski takım arkadaşları ve Sümeralp'in ailesi katıldı. Cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan eşi Zeynep Sümeralp ile oğlu Ekrem Sümeralp, güçlükle ayakta durabildi. Alp Sümeralp'in Mersin İdmanyurdu bayrağı örtülü cenazesi Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Bir süreden bu yana akciğer kanseri tedavisi gören Mersin İdmanyurdu'nun eski yöneticilerinden Asım İlba da cuma günü vefat etti. İlba'nın Muğdat Camii'nde kılınan cenaze törenine ailesi, arkadaşları, MESKİ personelleri ile yakınları katıldı. İlba'nın cenazesi de Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: