Mersin İdmanyurdu'nda Mali Denetim Kararı

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu yönetiminin, kulüp hesaplarının şeffaf ve kamuoyuna açık olması için denetlenmesi kararı aldığı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu yönetiminin, kulüp hesaplarının şeffaf ve kamuoyuna açık olması için denetlenmesi kararı aldığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkan Ali Kahramanlı, Mali ve Hukuki İşler Sorumlusu Sedat Aydöner ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Polat, Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Dursun Göktaş'ı ziyaret etti. Göktaş, kulübün talebini herhangi bir bilirkişi ücreti almaksızın memnuniyetle yerine getireceklerini açıkladı. Gelir ve gider, transfer, cari ve yönetici hesaplarının tamamının denetimini yapacaklarını kaydeden Göktaş, sonucu tüm Mersin İdmanyurdu sevdalılarıyla paylaşılacağının altını çizdi. Kulübün 2011, 2012, 2013 yılları ile 2014 Eylül ayına kadar olan hesaplarının denetlenmesi için bağımsız bir komisyon oluşturulması talebinde bulunan yöneticiler de oluşturulacak raporun en kısa sürede kulübün resmi sitesinde kamuoyuyla paylaşacağını bildirdi. Öte yandan, yakın zamanda kırmızı-lacivertli bir grup, kulüp yöneticilerinin bazı harcamalardan kaçındığını iddia ederek yönetimi istifaya çağırmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: