Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 70 Mevsimlik Işçi Aldı

MERSİN (AA) - Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde ilçe işletme müdürlüklerinde görev yapmak üzere 70 mevsimlik yangın işçisi işe alındı.

MERSİN - Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde ilçe işletme müdürlüklerinde görev yapmak üzere 70 mevsimlik yangın işçisi işe alındı. Mevsimlik işçiler için Silifke Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Çamdüzü İşletme Şefliği'nde düzenlenen törende konuşan Orman Bölge Müdürü Abit Baca, orman yangınlarıyla mücadeleye "taze kanların" katıldığını söyledi. Baca, yeni alınan işçilerin arazöz şoförü olarak görev yapacağını belirterek, "Aramıza katılan arkadaşlarımızın hepsine görevlerinde başarılar diliyorum. 7 gün 24 saat hizmet verecek olan bu arkadaşlarımız, Mersin'in akciğerleri olan ormanlarımızı koruyacaklar" dedi. Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Sayılan'ın da katıldığı törenin ardından mevsimlik işçilere belgeleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: