Mersin Pedias'da farklı bir Ramazan‏

Mersin'de Pedias Concept, Ramazan ayı boyunca hem hoş dekorasyonu hem de nefis yemekleri ile misafirlerini ağırlayacak.

Mersin Emirler köyü girişinde Mersin’i ayaklarının altına alan manzarasıyla Ramazan ayı için özel seçenekler sunmaya hazırlanan Pedias, Türk mutfağının seçkin lezzetlerini ve özel programlar sunacak

Mönüsünde; geleneksel iftariyelikler, çorba ve börek çeşitlerinin yanı sıra ana yemek, zeytinyağlı ve tatlı seçenekleri, ayran, nar şerbeti, nane yapraklı limonata, çay, kahve, meyve suları ve meşrubat yer alıyor. Mekânın mönüsüne Ramazan ayı için Osmanlı mutfağından örnekler de eklendi. Ayrıca iftar ziyafetleri için gruplara özel olarak hazırlanmış seçeneklerde Pedias Concept’in Ramazana özel uygulamaları arasında yer alıyor. Ramazan ayı süresince formunu korumak isteyen misafirler için de hazırlanmış hafif Ramazan büfesi olacak.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının yaklaştığını anımsatan Pedias yetkilileri, ‘on bir ayın sultanı Ramazan’a özel menülerle hazırlandıklarını belirtti. Yetkililer, “Şu sıcak günlerde sizleri zengin menümüzle iftara bekliyoruz. Şehrin gürültüsünden, günün yorgunluğundan ve stresinden arınmak isteyen herkesi ailesiyle huzurlu bir ortamda beraber olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yetkililer, Pedias’da farklı sunum seçeneklerini de şöyle açıkladı:

“Tarihle iç içe en büyük konseptimizde kapalı düğün salonu, iki açık hava organizasyon alanı ve iki kapalı organizasyon alanıyla büyük parti ve özel etkinliklerinizde, Pedias Konsept alan esnekliğiyle size sıra dışı bir etkinlik düzenlemenizde yardımcı oluyoruz. En güzel gününüzde hayallerinizi gerçekleştirip size unutulmaz anlar yaşatmak istiyoruz. Eğer Pedias Concept partinizin ev sahibiyse, gece sonundaki açık alanımızı ziyaret edin ve gerisini bize bırakın. Partiler, ziyafet menüleri ve yetenekli personelleriyle özel mevsimlik yemekler sunuyoruz. Arkadaşlarınız ve ailenizle dolu bir alan. Enfes ve neşeli süslemeler, harika müzik, dans.

Reklam
Reklam

Kurumsal etkinlikler için de yemek imkânları ve 550 kişilik konferans salonumuz size benzersiz bir alternatif sunmaktadır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: