Mersin Protokolü Yaşlı Ve Çocuklarla Bayramlaştı

Mersin Vali Vekili Turgut Serimer başkanlığındaki il protokol üyeleri, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ve...

Mersin Vali Vekili Turgut Serimer başkanlığındaki il protokol üyeleri, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ve Mersin Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek, yaşlılar ve çocuklarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretlerde Serimer’e, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Rahim Conguroğlu ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz eşlik etti. İlk olarak huzurevindeki yaşlılarla bayramlaşan Serimer ve beraberindekiler, yaşlıların sorunlarını da dinlediler. Ziyarette Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından hazırlanan pasta kesilirken, huzurevi sakinlerinden bir yaşlının okuduğu 'Bebek' isimli şiir duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Reklam
Reklam

Huzurevindeki bayramlaşmanın ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Mersin Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden il protokolü, burada çocuklarla yakından ilgilendi. Coşkulu bir ortamda geçen ziyarette yuva çocukları tarafından sergilenen ‘Arı' ve 'Mantar' isimli oyunlar büyük beğeni toplarken, protokol üyelerinin çocuklarla birlikte çiftetelli oynaması ve halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu. Ziyaretin son bölümünde ise Mersin Valiliği tarafından hazırlanan hediyeler Serimer ve protokol üyeleri tarafından çocuklara teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: