Mersin Stadı’nın bitimine 35 gün kaldı

Mersin stadı 5 yıldızlı otel gibi olacak.

Mersin TSG Stadı çalışmaları yoğun bir tempo içinde sürüyor. Stadın 35 gün içinde bir aksilik olmazsa gününden önce bitirip teslim edeceğini söyleyen Mimar Ufuk Kocaman şunları dile getirdi.

Gece gündüz hiç durmadan 3 vardiya olarak çalıştığımız Mersin İdman Yurdu Stadyumunun bitmesine çok az bir zaman kaldı. Hayırlısıyla 35 gün sonra verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Stat dışına yaptığımız ek binalar biraz bizi uğraştırdı ama, stadın görümünü değiştirdi. Betonları dökülen ek binaların kaba işleri bitti kısa süre içerisinde Duvar örümü, Tuğla döşemeleri başlayacak ve sıvası bittiği zaman, İç döşemeler yapılacak.Burada kalite de çok önemli. Elektriğinden,suyuna varıncaya kadar döşenecek fayansların kalitesi, Pencere PVC ilerinin, fitillerinin ,Tuvaletlere döşenecek musluklara varıncaya kadar en küçük detaylar bile gözden kaçmayacak şekilde titizlikle yapılacak.”dedi.

Reklam
Reklam

Mimar Kocaman, “Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Türkiye’nin sayılı statlarından biri olacak. Stadın yapım aşamasında kısa süre içerisinde bitirilmesinin taahütünü verdiğimizden bizde biraz sıkıntı yarattı ama, ekip arkadaşlarımın Gece gündüz işin başında olmaları Stat inşaatının verdiğimiz günde önce biteceğinin işareti oldu” dedi.

Mimar Kocaman, Son olarak, “Stat’a dışarıdan ve içeriden baktığınız zaman Mersin İdman Yurdu Stadyumu 5 yıldızlı otel gibi görünecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz