Mersin Şube Başkanlığına Savcı seçildi

(TFFHGD) Mersin Şube Başkanlığına, ulusal hakem olan Hüdaverdi Savcı seçildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin Şube Başkanlığına, ulusal hakem olan Hüdaverdi Savcı seçildi.

Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okunmasının ardından TFF Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Arslan başkanlığında divan kurulu oluşturuldu. Yoğun katılımın olduğu genel kurulda açılış konuşmasının ardından dernek raporları okunduktan sonra tek liste halinde seçime gidildi. 104 üyenin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan Hüdaverdi Savcı başkan seçildi. Eski başkan Hüsamettin Çetinkaya yaptığı konuşmada, “Genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına Hüdaverdi kardeşimizi aday gösterdik ve tam destek verdik. Halen ulusal hakem olarak görev yapan yeni başkanımız, hakemlerin sorunlarını bire bir yaşadığı için çözüm konusunda daha faydalı olacak bir kişidir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Hüdaverdi Savcı başkanlığındaki yönetimde Abidin Arslan, Erdoğan Yalım, Kenan Etiler, Murat Emin Özşakrak yer aldı. Yeni başkan Hüdaverdi Savcı ise yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine destek veren tüm hakem arkadaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirterek, yönetimdeki arkadaşlarla el ele vererek camiaya daha iyi hizmet edeceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz