Mersin Valisi Güzeloğlu:

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Pamukspor'un bu sene 3. ligde misafir olduğunu, gelecek sene 2. lige çıkacaklarına inandığını bildirdi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Pamukspor'un bu sene 3. ligde misafir olduğunu, gelecek sene 2. lige çıkacaklarına inandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Voleybol Bayanlar 3. Liginde Mersin'i temsil eden Pamukspor Kulüp Başkanı Selami Veral, Kulüp Antrenörü Murat Oğuz ve 8 sporcu ile birlikte oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi, Güzeloğlu-nu ziyaret ederek, oynanacak maça davet etti.

Güzeloğlu, davete eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte icabet edeceğini belirterek, "Pamuksporumuz bu sene 3. ligde misafir, gelecek seneye 2. lige çıkacaklarına inanıyorum. Sporcularımızın bu seneki mücadelelerinden çok memnunuz. Pamukspor'a desteklerimiz devam edecek. Yeter ki, sporcularımız sporu sevsin ve sevdirsin. İlimizde voleybol sporunu başarıyla temsil etsinler. Söz konusu başarıları yakalayacak potansiyelleri ve güçleri var" dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Selami Veral ise, ligde 8 haftadır deplasmanda oynadıklarını belirterek, "İlk defa bu hafta evimizde oynayacağız. Ligde şu an 6. sıradayız. 3. ligden 2. lige çıkmak istiyoruz. Mersin-de voleybolu ön plana çıkartmayı planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: