Mersin Valisi Güzeloğlu, Tarsus İdmanyurdu'nu ziyaret etti

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu Kulübü'nü ziyaret ederek, Başkan İsmail Akdağcık'tan

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu Kulübü'nü ziyaret ederek, Başkan İsmail Akdağcık'tan bilgi aldı.

Akdağcık, Güzeloğlu'nun ziyareti sırasında, Tarsus İdmanyurdu'nun 1923 yılında kurulduğunu ve 89 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Maddi sorunlar nedeniyle başarılı olamadıklarını belirten Akdağcık, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz dışında kimseden destek görmediklerini ifade etti.

Akdağcık, destek istediği Güzeloğlu'nun yakasına kulüp rozeti taktı.

Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu ise Tarsus'ta olmaktan ve Tarsus İdmanyurdu gibi köklü bir kulübü ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Tarsus'un, genel konumu ve turizm yatırımlarıyla ilerleyen süreçte hak ettiği konuma kavuşacağını belirten Güzeloğlu, şöyle konuştu:

"Tarsus İdmanyurdu, Cumhuriyetle yaşıt bir kulübümüz ve bu nedenle çok daha iyi yerleri hak ediyor. Sportif alt yapısı, süper ligde bulunan çoğu kulübümüzden daha iyi konumda. Bu nedenle çok daha iyi yerde olmalı. Mersin İdmanyurdu nasıl ki ilimizi Süper Lig'de temsil ediyorsa, Tarsus İdmanyurdu'nun da iyi yerde olması için gereken her türlü desteği vereceğiz. Pazar günü oynanacak Siirspor maçını da hep birlikte izleyeceğiz."

Güzeloğlu, daha sonra Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı da makamında ziyaret etti."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: