Mersin Valisi Güzeloğlu'na Ziyaret

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Dünya Kültür Topluluğu Başkanı Muhammed Hasan, topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Üniversitesi Dünya Kültür Topluluğu Başkanı Muhammed Hasan, topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Serdarhan Musa Taşkaya ve yabancı öğrencileri kabul etti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Güzeloğlu kabulde yaptığı konuşmada, MEÜ Dünya Kültür Topluluğu’nun üniversitede eğitim gören yabancı öğrencilerin geleceğe hazırlanması gibi anlamlı ve önemli bir amaca hizmet ettiğini belirtti. MEÜ'de eğitimlerini sürdüren yabancı öğrencilerin, eğitim alanında ve sosyal hayatta mutlu olmaları için kendilerini sorumlu hissettiklerini ifade eden Güzeloğlu, MEÜ'nün yerleşke, barınma, spor ve sosyal tesisleri açısından Türkiye’nin en güzel üniversitelerinden biri olduğunu vurguladı. Spor altyapıları, spor tesisleri ve yurt kompleksinin, üniversiteli gençlerin hizmetine açıldığını anlatan Güzeloğlu şunları kaydetti: "Burada kazanacağınız deneyimin çok değerli ve keyifli olduğunu düşünüyorum. Sizleri ülkelerinizle ülkemiz arasında gönül elçisi olarak görüyorum. Buradaki eğitimlerinizi tamamlayıp ülkelerinize döndüğünüzde Türkiye’yi temsil edeceğiniz kanaatindeyim. Bu konuda emeği geçen tüm üniversite yöneticilerimize, öğretmenlerinize teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: