Mersin Ve Hatay'da Akaryakıt Kaçakçılığı Operasyonu

MERSİN (AA) - Hatay ve Mersin'de eş zamanlı düzenlenen akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Hatay ve Mersin'de eş zamanlı düzenlenen akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Suriye'den yasa dışı yollarla getirilen akaryakıtı Mersin'de piyasaya süren suç örgütüne yönelik çalışma başlatan ekipler, Hatay ve Mersin'de tespit edilen 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ev ve iş yerlerinde kaçak akaryakıtın depolanmasında kullanılan birer tonluk 8 plastik depo, 2 akaryakıt sayacı, 7 bin 700 litre mazot ve bol miktarda doküman ile kaçak akaryakıtın dağıtımında kullanılmak üzere hazırlanmış içerisinde birer tonluk akaryakıt tankı bulunan iki minibüs ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden ikisi, işlemlerin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen H.A, S.K, Y.O, A.T, M.T. ve A.S. "kaçakçılık kanuna muhalefet" suçundan tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: