Mersin Yenişehir Stadı'nı Uzunlar İnşaat Yapacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan Mersin Yenişehir Stadı'nı, Türk Telekom Arena'yı yapan ortaklar...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan Mersin Yenişehir Stadı'nı, Türk Telekom Arena'yı yapan ortaklar arasında yer alan Uzunlar İnşaat, San. ve Tic. AŞ. yapacak.

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir sınırları içerisinde yapılacak 25 bin kişilik 'Yenişehir Stadı' 2013 Mersin Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine de ev sahipliği yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uzunlar İnşaat, San. ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun, Türk Telekom Arena Stadı'nın inşaatının da ortakları arasında yer aldıklarını hatırlatarak, "Şu anda Mersin Yenişehir Stadı'nı yapıyoruz. Bir yıl gibi kısa sürede tamamlanacak stadın inşaatın tüm aşamasında başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve yöneticilerimiz bize her zaman destek oluyor. Bizde taahhüt edilen sürede bu stadı olimpiyatlara yetiştireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Mersin Yenişehir Stadı'nın yapımı ile ilgili tüm bilgileri Türk Telekom Arena'nın yapımında olduğu gibi, 'mersinolimpiyatstadi.com' adresinden takip edilebileceğini söyleyen Uzun, siteden ayrıca inşaat alanının da kameralar aracılığı ile 24 saat canlı olarak izlenebileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: