Mersin Yenişehir’de “KARAOĞLAN” rüzgarı

Mersin Yenişehir halkının yakından tanıdığı “Karaoğlan” lakaplı Murat Suatoğlu, 2014 yerel seçimlerinde ‘CHP Yenişehir Adayı' olmak için çalışıyor.

Yenişehir halkının yakından tanıdığı “Karaoğlan” lakaplı makine mühendisi Murat Suatoğlu, 2014 yerel seçimlerinde ‘CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı' olmak için gece gündüz çalışıyor.

CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı olan Murat Suatoğlu çalışmalarına hız kazandırdı. Adaylığı sürecinde sosyal medyayı iyi kullanan ve bir yandan ziyaretlerini sürdüren Suatoğlu, bir yandan da broşür dağıtarak biline bilirliğini arttırıyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmalarında Suatoğlu, Yenişehir İlçe Belediye Başkanı olması durumunda yapacaklarını vatandaş ve esnaf ile paylaştı. Seçim çalışmaları kapsamında halkın arasına erkenden inen Suatoğlu gösterilen ilgi şaşırtmazken, Suatoğlu’nun en iddialı aday olduğu görülüyor.

Reklam
Reklam

Murat Suatoğlu yaptığı açıklamada “Halkın teveccühünü gördükçe mutlu oluyorum. Bir yandan tanıtım broşürleri dağıtıyoruz. Diğer yandan eş-dost ziyaretleri gerçekleştirip onların ilgi ve istekleri ile ilgili görüşmeler yapıyoruz. Halk da bizi görmekten, istek dilek ve şikâyetlerini bizzat iletmekten memnun oluyor. Görünen o ki Yenişehir’de değişim ve gelişime ihtiyaç var. Hizmete ihtiyaç var.” dedi.

Suatoğlu, şöyle devam etti:

“Yenişehir’i severseniz gece gündüz demeden çalışırsınız. Seçim bölgemizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Belediye Başkanı olmam durumunda Yenişehir ilçesi çok farklı bir şekilde gelişecek. El ele, gönül gönüle Yenişehir’e hayat verecek projelerimizle hizmete talibiz, hizmete hazırız. Beraberimdeki donanımlı ekibimle muhtar ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yöre insanımızın sıcak karşılamaları ve bizleri kendilerinden birileri gibi görmeleri bizleri çok duygulandırdı. Mahalle sakinleri ve muhtarlarımızın sorunlarını dinledik, not aldık, çözüm yollarını konuştuk”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: