Mersin'de 16 Adet El Yapımı Patlayıcı Ele Geçirildi

Mersin'de, uyuşturucu kullandıklarından şüphelenilen 2 kişiden 16 adet el yapımı patlayıcı ile 35 adet patlayıcı...

Mersin'de, uyuşturucu kullandıklarından şüphelenilen 2 kişiden 16 adet el yapımı patlayıcı ile 35 adet patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi.
Alınan bilgiye göre Mersin Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri Atatürk Parkı'ndaki burun olarak tabir edilen yerde iki kişinin uyuşturucu kullandıklarından şüphelenerek takibe aldı. Yaşı 18'den büyük olan gencin bir çocuğa çeşitli malzemeler vermesi üzerine baskın yapan ekipler, çivi ile güçlendirilmiş 3'ü büyük 13'ü küçük 16 adet el yapımı patlayıcı ile 35 adet patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi. Gözaltına alınan biri çocuk iki kişi sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: