Mersin’de 187 kilo kaçak et ele geçirildi

Mersin’in Toroslar İlçesinde zabıta ekipleri düzenledikleri operasyonda 187 kilo kaçak et ile açık alanda satış...

Mersin’in Toroslar İlçesinde zabıta ekipleri düzenledikleri operasyonda 187 kilo kaçak et ile açık alanda satış yapılan 640 ekmek ele geçirdi.

Alınan bir ihbarı değerlendiren Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Çukurova Mahallesi 85053 sokakta bir depoda yasal olmayan yollarla kesilen 187 kilo büyükbaş hayvan eti ele geçirdi.

Ekipler Turgut Türkalp Mahallesindeki semt pazarında ise sağlığa zararlı bir şekilde açıkta satışı yapılan 640 adet ekmeğe el koydu. Kaçak kesilen etler de Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimlerince yapılan incelemeler doğrultusunda sağlıksız herhangi bir durumla karşılaşılmadığı için Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlandı.
Açıkta satışı yapılan ekmekler Zabıta Ekipleri tarafından müsadere edilerek, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına gönderildi.

Reklam
Reklam

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yasal olmayan yollarla sağlığa aykırı halde üretim, imalat ve satış yapanlara izin vermeyeceklerini belirtti. Tuna vatandaşlardan insan sağlığı ile oynayanları gördükleri zaman “Alo 153 Şikayet Hattı”na bildirmelerini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: