Mersin'de Ayın Polisleri Ödüllendirildi

Mersin'de 'ayın polisleri' ödüllendirildi. Biri faili meçhul olmak üzere 2 ayrı cinayet olayını aydınlatan Cinayet...

Mersin'de 'ayın polisleri' ödüllendirildi. Biri faili meçhul olmak üzere 2 ayrı cinayet olayını aydınlatan Cinayet Büro Amirliği, bu ay yine birinciliğe layık görüldü.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen 'Ayın Polisi Ödül Töreni' yapıldı. 2 Ekim 2012 tarihinde, Turgutreis Mahallesi'nde 27 yerinden bıçaklanarak öldürülen 74 yaşındaki Atike Ceylan cinayeti ile 10 Şubat 2013 tarihinde Siteler Mahallesi'nde meydana gelen Ferdi ve Güler Azrak çiftinin öldürülmesi, 7 aylık Berfin Azrak'ın da yaralanması olayının aydınlatılmasında gösterdikleri başarıdan dolayı 'Cinayet Büro Amirliği' birinciliğe layık görüldü.

Reklam
Reklam

İkinciliğ ise 4 ayrı hırsızlık şebekesinin ortaya çıkarılarak faillerinin tutuklanmasını sağlayan çalışmalarından dolayı Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli polis memurları Metin Yıldırım ve Güray Özdemir elde ederken, çalıntı ve haciz kaydı ile aranan çok sayıda araca ait parçaların bir iş yerinde bulunmasını sağlayan Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli polis memurları Yaşar Alşan, Dursun Kılıç ve Hüseyin Gültekin Kendir de üçüncülüğü layık görüldü.

Jüri Özel Ödülü ise, 3 ayrı cinsel istismar olayı ile yasa dışı bahis oynatan kişilere yönelik yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Ahlak Büro Amirliği'nde görevli polis memurları Gürsel Savran, Mustafa Yıldız ve İbrahim Karakoç'a verildi.

Başarılı personellere ödülleri, Asayiş Şube Müdürü Serdar Özlü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Adıgüzel ile Asayiş Şube Müdür Yardımcıları Şeref Ülgen ve Semih Ulu tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz