Mersin'de Bal Ormanları Ve Defne Envanter Sahaları Denetlendi

Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Dairesi Başkanlığı Hayvansal Ürünler Şube Müdürü Cengiz Yılmaz ile Envanter...

Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Dairesi Başkanlığı Hayvansal Ürünler Şube Müdürü Cengiz Yılmaz ile Envanter ve Planlama Şube Müdürü İsa Sertkaya, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

İncelemeler kapsamında Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde Bal Ormanlarını denetleyen Cengiz Yılmaz “Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bal ormanları konusunda ciddi ve özverili çalışmalarıyla ön plana çıkmaktadır. Tüm bölge müdürlüklerimize örnek olarak sunabileceğimiz uygulamalar tespit ettim. Başta ODÜH Şube Müdürümüz Gökhan Şener olmak üzere emeği geçen her meslektaşımı tebrik ediyor, bu çalışmaların devamını bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Envanter Takip Sistemine veri girişi konusunda Mersin’de ODÜH Başmühendis Vekili Yunus Agkus ve Mersin’de olan Adana ODÜH Başmühendisi Şaban Güneri’nin katılımıyla yapılan uygulamalı denetimden memnuniyetini dile getiren İsa Sertkaya, “Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Dairesi Başkanlığı kurulduğundan bu yana gerek takdire şayan çalışma azmini ve bilgi birikimini ortaya koyması, gerekse çalışma şevkini hem Daire Başkanlığımıza hem de diğer bölge müdürlüklerimize tam anlamıyla ispat eden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ODÜH Şubesi ve başmühendisliği personelini tüm içtenliğimle tebrik ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: