Mersin'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

MERSİN (AA) - Akdeniz ilçesinde akraba Suriyeliler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla bir kişi de darp neticesinde yaralandı.

Akdeniz ilçesinde akraba Suriyeliler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla bir kişi de darp neticesinde yaralandı. Alınan bilgiye göre, kağıt toplayıcılığı yaparak geçimini sağlayan Suriyeli Hasan Hemedin ile kağıtları satmak üzere gittiği Siteler Mahallesi 5618 Sokak'taki toptancıda 3 akrabası arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada Hemeddin, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Hemedin, olay yerine çağrılan ambulansla Toros Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kavgada darptan yaralanan ve adı öğrenilemeyen bir Suriyeli de hastaneye kaldırıldı. Polis, olaydan sonra kaçan kavgaya karışanların yakalanması için araştırma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: