Mersin'de çılgın koca dehşet saçtı: 3 ölü

MERSİN (İHA) - Mersin'de, eşinin, akrabaları tarafından para karşılığı pazarlandığını ileri süren 1 kişi, eşi ve teyzesi ile birlikte 3 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü. Olayın ardından polise giderek teslim olan zanlı, cinayetleri namus meselesi yüzünden işlediğini ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay Siteler Mahallesi 5648 Sokak 19 numaralı evde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Hacı Ali Y. (26) adlı şahıs, beraberinde getirdiği pompalı tüfekle eşi Fatma Dilek Y. (26) ve teyzesi Nebahat Kavasoğlu'nun (46) üzerine kurşun yağdırdı.

Reklam
Reklam

Olayda, her 2 kadın da evin bahçesindeki merdivenlerin başında hayatını kaybetti. Bu sırada şans eseri Nebahat Kavasoğlu'nun kucağında bulunan 1 yaşındaki Dilan isimli kız çocuğu, yara almadan kurtuldu. Olaya tanık olan vatandaşlar çocuğun, ölen Nebahat Kavasoğlu'nun kucağında bulunduğunu ancak kimin çocuğu olduğunu bilmediklerini söylediler.

Zanlı Hacı Ali Y. ise, işlediği 2 cinayetin ardından bisikletle olay yerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Osmaniye Mahallesi'ne gitti. 81046. Sokak'ta bulunan 7 numaralı eve gelen Yeniay, burada da Can Özlağlek (24) adlı şahsı, pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldürdü. Hacı Ali Y. daha sonra Osmaniye Polis Karakolu'na giderek teslim olurken, işlediği 3. cinayet karakolda verdiği ifade sonrası ortaya çıktı.

2 kadının öldürülmesi olayı ile ilgili çalışan polis ekipleri, şüphelinin karakola gelerek teslim olmasının ardından 3. bir kişiyi daha öldürdüğünü söylemesiyle Osmaniye Mahallesi'ndeki olay yerinde de inceleme yaptı.

Öte yandan, eşiyle birlikte 3 kişiyi öldüren zanlı, emniyet müdürlüğüne götürülürken, hepsinin ölümü hak ettiğini söyledi. Öldürdüğü kişilerin uyuşturucu kullandığını, fuhuş yaptığını ileri süren Zanlı, "Bunlar beyaz kadın tüccarlığı yapıyordu, hepsi hak etti. Mersin'de bunları barındırmayacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.