Mersin'de Fuhuş Operasyonu

Mersin'de düzenlenen fuhuş operasyonunda 53 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de düzenlenen fuhuş operasyonunda 53 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlü ekipleri, yaklaşık 8 aydır yürüttükleri istihbarat çalışması sonucunda, sabahın erken saatlerinde daha önceden belirlenen 40 adrese baskın düzenledi.

Yapılan çalışmada 25'i kadın toplam 53 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında anne-kız ve 6 karı-kocanın da bulunduğu öğrenildi.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada, 3'ü kuru sıkı 4 tabanca, bunlara ait şarjör ve fişek, 3 adet bıçak, bir miktar uyuşturucu, birer adet sahte kimlik ve ehliyet ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada 4 kişinin daha arandığı operasyon kapsamında, geçen ay 3 kişinin gözaltına alındığı ve tutuklandığı bildirildi.

Muhabir: Kerem Kocalar/Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: