Mersin'de Hırsızlık-Ailesiyle Alışveriş Yapan Suriyelinin, Içerisinde Yüklü Miktarda Ziynet Eşyası Vepara Bulunduğunu Bildirdiği Çantası Çalındı

Mersin'de ailesiyle alışveriş yapan Suriyelinin, içerisinde yüklü miktarda ziynet eşyası ve para bulunduğunu bildirdiği çantası çalındı. Güvenlik kameralarınca kaydedilen olayla

Mersin'de ailesiyle alışveriş yapan Suriyelinin, içerisinde yüklü miktarda ziynet eşyası ve para bulunduğunu bildirdiği çantası çalındı. Güvenlik kameralarınca kaydedilen olayla ilgili gözaltına alınan kadın zanlı, tutuklandı.

Ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeli Emam Syejari, ailesiyle merkez Yenişehir ilçesindeki bir alışveriş merkezine girdi.

Syejari, bir iş yerindeki alışveriş sırasında içerisinde 500 bin dolar değerinde ziynet eşyası, 7 bin avro, 5 bin dolar, 10 bin lira ve 200 bin Suriye lirası olduğunu iddia ettiği çantasını kaybettiğini belirterek, polise başvurdu.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Kamera kayıtlarında, Suriyeli aile kıyafet beğenirken, çantanın bırakıldığı reyonun yanına gelen 20-25 yaşlarındaki bir kadının, çantayı alarak iş yerinden çıktığı tespit edildi.

Polis ekipleri, görüntülerdeki kadın zanlının daha önceden 5 hırsızlık suçundan sabıkası olan ve başka bir hırsızlık olayından aranan B.D. olduğunu belirledi.

Yürütülen soruşturma kapsamında zanlı B.D, yakalandı. Zanlının evinde yapılan aramada Suriyeli aileye ait 2 cep telefonunun bulunduğu ancak çantaya ve eşyalara ulaşılamadığı öğrenildi.

Zanlı B.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: