Mersin'de Hırsızlık Operasyonu

Mersin'de, otomobil çaldıkları iddiasıyla yakalan 4 kişiden, 3'ü tutuklandı.

Mersin'de, otomobil çaldıkları iddiasıyla yakalan 4 kişiden, 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada, Turgut Reis Mahallesi'ndeki yedek parça satışı ile otomobil tamiri yapan iş yerine baskın düzenledi.

Savcılıktan alınan karar doğrultusunda iş yerinde ve iş yeri sahibinin evinde yapılan aramada, İstanbul, Konya ve Mersin'den çalınan toplam 4 aracın motor şasi numaraları, hurdaya ayrılmış araçlarda bulundu.

Reklam
Reklam

Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen A.İ.Ç. (56), İ.K. (38), H.S. (52) tutuklandı, S.K. (40) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: