Mersin’de kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı

Mersin’in Silifke ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren ekipler, Tosmurlu Mahallesi’nde izinsiz kaçak kazı yaptıkları belirlenen 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Mersin’in Silifke ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren ekipler, Tosmurlu Mahallesi’nde izinsiz kaçak kazı yaptıkları belirlenen 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüphelilerle birlikte jeneratör, kırıcı-delici hilti, hilti başlığı, akü, çekiç, kazma, 50 metrelik seyyar kablo, 3 litre benzin ve bir adet el yapımı eritici madde ele geçirildi.
Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler, ’adli kontrol’ kapsamında serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz