Mersin'de Ortaokullar Ve Liseler Yarıştı

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde ortaokullar ve liseler arasında bilgi yarışması yapıldı. Özel Yıldırım Han Burç...

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde ortaokullar ve liseler arasında bilgi yarışması yapıldı.

Özel Yıldırım Han Burç Fen ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nin ev sahipliği yaptığı yarışma sonunda ortaokullarda Aliye Pozcu Ortaokulu birinciliği elde ederken, 24 Kasım Ortaokulu ikinci, 100. Yıl Akkent Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Liseler arasında yapılan yarışma da ise Yahya Akel Fen Lisesi birinci, Eyüp Aygar Fen Lisesi ikinci, Adnan Özçelik Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

Dereceye giren okulların ödülü Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan tarafından verildi. Özarslan, temennisinin bütün okulların bu standartları yakalaması olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Özarslan, organizasyonu başarıyla gerçekleştiren Özel Yıldırım Han Burç Fen ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Müdürü Adem Ceylan'a teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: