Mersin'de Oto Yedek Parçacıda Çıkan Yangın Korkuttu

Mersin Sanayi Sitesi’nde oto yedek parçası satan bir işyerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına...

Mersin Sanayi Sitesi’nde oto yedek parçası satan bir işyerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Alevlerin iş yerinin çatısını kapladığı yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu güçlükle kontrol altına alınabildi. İş yeri sahipleri itfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığını öne sürerek tepki gösterdi.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde işçilerin kaynak yaptığı sırada sıçrayan kıvılcım yangına neden oldu. İçeride yanıcı maddelerin bulunması nedeniyle kısa sürede büyüyen alevler iş yerini sardı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin yetersiz kalması nedeniyle alevler daha da büyüyerek iş yerinin her tarafını kapladı. Bunun üzerine takviye itfaiye ekipleri çağrıldı. Yangın sırasında zaman zaman patlamalar da yaşanırken polis, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak da zorluk yaşadı. Yangından çıkan siyah dumanlar ise gökyüzünü kapladı. İtfaiye ekipleri yangının yan taraftaki parfüm imalathanesine sıçramaması için büyük çaba gösterdi. İş yerinin sahipleri itfaiyenin yetersiz kaldığın öne sürerek tepki gösterdi. Yangın iş yeri tamamen yandıktan sonra kontrol altına alınabildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: